Event: Inspirerend werken en leren

Hoe geef je regie over leren terug aan de medewerker? Hoe breng je leren zo dicht mogelijk bij het werk? 

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers tijdens hun loopbaan zo effectief mogelijk aantoonbaar bekwaam blijven om hun patiënten of cliënten de zorg te bieden die ze verdienen? Daarvoor introduceert Noordhoff Health een nieuwe effectieve manier van leren en stelt twee nieuwe producten aan je voor. Deze producten zijn tot stand gekomen in co-creatie tussen Noordhoff Health en Profportaal Zorg.

ZorgPad Pro

ZorgPad Pro is een bibliotheek van cursussen die we van de grond af opnieuw hebben gebouwd. Het gaat onze bestaande SCORM bibliotheek op termijn vervangen. Het geeft de regie over leren terug aan de medewerker.

Ask Me

Ask Me is een Embedded Performance Support System (EPSS). Het is een app die je tijdens het werk gebruikt. Op het juiste moment - wanneer de leervraag ontstaat - geeft de app binnen 3 klikken en 10 seconden toegang tot de juiste kennis en voorbeelden.

Wil jij ook voorbereid zijn op een toekomst met deze twee producten? Wil je meepraten over de toekomst van deze oplossingen? Kom naar één van onze bijeenkomsten. Inschrijven kan via de links hieronder. Let op: plaatsen zijn beperkt, dus schrijf snel in.

12 oktober 2017, Beekbergen
https://www.eventbrite.com/e/inspirerend-leren-en-werken-beekbergen-tickets-37773836562

6 november 2017, Eindhoven
https://www.eventbrite.com/e/inspirerend-leren-en-werken-eindhoven-tickets-37773857625

21 november 2017, Gouda
https://www.eventbrite.com/e/inspirerend-leren-en-werken-gouda-tickets-37773867655