Microlearning, hoe dan?

Training Microlearning Foundation & Practitioner

Als medewerker wil je kwaliteit leveren en ben je bereid hiervoor te leren. Kennis vinden en opdoen op het moment dat je het nodig hebt. We horen vaak: “we googlen het wel”. Microlearning biedt een oplossing om medewerkers snel en gericht te laten leren.

Maar wat is microlearning nu precies? Waarom en hoe zet je het in? Hoe past het binnen het huidige leermanagementsysteem of heb je andere tools nodig? Hoe ontwikkel je het en welke expertise is onmisbaar?

Om zorgorganisaties te ondersteunen bij het inzetten van innovatieve leerinterventies, waaronder microlearning, hebben wij de expertise op dit gebied met die van Noordhoff Health gebundeld. Dit komt samen in een training gebaseerd op actuele theorieën gecombineerd met -uit de verschillende zorgorganisaties opgehaalde- casuïstiek.
Je gaat met collega’s uit andere organisaties kennis delen en inspiratie opdoen. De training wordt gegeven door ervaren trainers van Noordhoff en Profportaal Zorg die theorie en praktijk weten te verbinden.

De training bestaat uit twee delen, als jij je zowel op strategisch, tactisch en/of operationeel niveau met leren en ontwikkelen bezig houdt, dan adviseren we je beide delen te volgen. Je kunt er ook voor kiezen om een van beide delen (Foundation of Practitioner) te volgen.

lees meer