Nieuws

Datum: 15-10-2019

Elk nieuw lid is voor Profportaal Zorg een aanwinst en een verrijking en biedt ons weer nieuwe kansen. Bijzonder voor Profportaal Zorg èn een mijlpaal is het aansluiten van het eerste Universitair Medisch Centrum (UMC) als lid van de coöperatie! 

Datum: 06-08-2019

Training Microlearning Foundation & Practitioner

Als medewerker wil je kwaliteit leveren en ben je bereid hiervoor te leren. Kennis vinden en opdoen op het moment dat je het nodig hebt. We horen vaak: “we googlen het wel”. Microlearning biedt een oplossing om medewerkers snel en gericht te laten leren.

Datum: 24-05-2019

Profportaal Zorg participeert met 5 leden in een interactief video project met HiHaHo Video Enrichment.

Datum: 01-04-2019

EINDHOVEN - GoodHabitz en Profportaal Zorg (PPZ) werken vanaf vandaag officieel samen en dat wordt gevierd in het Philips Stadion. De samenwerking is een logische stap: de ideeën die beide organisaties hebben over leren komen sterk overeen en het aanbod van de partijen versterkt elkaar. Zie ook de video onderaan dit bericht.

Datum: 21-03-2019

Drie jaar geleden besloten Profportaal Zorg en Noordhoff Health een 3-jarige samenwerking aan te gaan voor de realisatie van een nieuwe generatie digitale leeroplossingen voor de zorgsector.

Datum: 15-02-2019

Het spel verandert, het speelveld verandert en niet zo een beetje ook! Er is een echte transitie aan de gang. Next Learning is hét event op gebied van leren en ontwikkelen en wij zijn er bij!. We zien je graag op 2 april 2019 en laten je zien wat de kracht van Profportaal Zorg is. Vòòr en dòòr professionals.

Datum: 24-01-2019

Profportaal Zorg (PPZ) wil naast het aanbieden van vakspecifieke content, consultancy en community, ook toegevoegde waarde kunnen leveren m.b.t. vaardigheden (softskills) aan alle medewerkers van zorgorganisaties. Om deze reden is PPZ een samenwerking aangegaan met GoodHabitz.

Datum: 30-11-2018

Op vrijdag 16 november gaven PPZ-ers Marjolein Schouten en Jaco van der Worp bij het congres van de Nederlandse Vereniging voor Medisch Onderwijs (NVMO) een workshop Embedded Performance Support. Doel van de workshop was om deelnemers bekend te maken met het fenomeen werkplekleren, gebaseerd op de uitgangspunten van innovative performance support van Mosher en Gottfredson.

Datum: 08-08-2018

In 2018 en verder staan de leden van Profportaal Zorg voor de nieuwe uitdagingen die het snel veranderende zorg- en leerlandschap met zich meebrengen. Als netwerk willen we onderling kennis en expertise kunnen delen. Om het delen van video materiaal te ondersteunen heeft PPZ een gezamenlijk video platform ingericht middels de applicatie Mediasite van Sonic Foundry.

Datum: 23-03-2018

Roep om additionele investeringen om dreigend tekort aan goed opgeleide zorgprofessionals tegen te gaan.

Pagina's