Profportaal Zorg Workshops

In ’t Veerhuys in Nieuwegein organiseert Profportaal Zorg op 22 janauri een Bijzondere Algemene Leden Vergadering, waarin vanaf 13.30 een bijeenkomst start die speciaal bedoeld is voor medewerkers van lidorganisaties die zich bezighouden met leren & professionele ontwikkeling. Dit kunnen uiteraard zorgprofessionals zijn, maar ook HR professionals of leerhuismedewerkers.

We starten om 13.30 met de presentatie van het project met interactieve video (HiHaHo/PPZ). We besteden aandacht aan de 18 interactieve video’s die 6 lidorganisaties hebben gemaakt en die voor alle PPZ leden beschikbaar zijn gemaakt. We staan uitgebreid stil bij het evaluatieonderzoek dat voor dit door MIT en PPZ gesubsideerde project is uitgevoerd.

Vanaf 14.15 starten er 3 workshops, voor elk max 15 personen in twee rondes, zodat iedereen 2 workshops kan volgen. Na een korte pauze, kunnen deelnemers wisselen.

Workshop 1: Hoe maak ik een AskMe is expliciet bedoeld voor medewerkers die daadwerkelijk aan de slag gaan met het maken van AskMe objecten voor performance support.

Workshop 2: Hoe maak ik een video geeft handen en voeten aan het maken van een script en het daadwerkelijk produceren van een video voor verschillende doeleinden.

Workshop 3 geeft een inkijk in het maken van een podcast en hoe dit ingezet kan worden binnen de context van de zorginstelling. Deze workshop wordt gegeven door Zorgdragers uit Utrecht. (voor inspiratie ga je naar: https://www.zorgdragers.nl/moois/podcast-meander-moment-ernstige-twijfel-uroloog

We sluiten, geïnspireerd en wel  af om 16.30 om met een drankje en een hapje nog even na te praten!

Inschrijven (alleen voor medewerkers werkzaam in PPZ-lidorganisaties) kan hier.