Skip to content
Menu

We bundelen onze krachten

Samenwerken zit in het hart van de PPZ-leden. We verbinden ons met elkaar en met leveranciers van producten en diensten. Op verzoek van onze leden, of wanneer het voordelen voor hen biedt, gaan we graag samenwerkingsverbanden aan.

Overzicht van onze partners

Defacto

Veel PPZ-lidorganisaties gebruiken producten van Defacto en hebben zich verenigd in een gebruikersgroep. Dankzij een raamwerkovereenkomst kunnen Defacto en de gebruikersgroep samen innovaties in het leren voor zorgprofessionals bevorderen.

Lees meer

GoodHabitz

PPZ en GoodHabitz werken samen om het gebruik van GoodHabitz te bevorderen en gebruikersfeedback gezamenlijk aan te pakken. We onderzoeken samen de benodigde competenties in de zorg om het aanbod van GoodHabitz hierop af te stemmen.

Lees meer

Maester

De samenwerking met Maester verrijkt het zorgaanbod, bevordert gebruik onder PPZ-leden, identificeert en lost gezamenlijke uitdagingen op. Maester biedt aangesloten organisaties korting en de Leren Van Elkaar service voor een aantrekkelijk pakket.

Lees meer

Noordhoff Zorg

Noordhoff Zorg en PPZ werken samen aan ZorgPad Professional, waarbij leerpaden in co-creatie worden ontwikkeld om praktijkgericht te zijn. PPZ-leden krijgen korting. Er is ook een samenwerking met Studytube voor het bundelen en prioriteren van gebruikerswensen.

Lees meer

Prelum

De samenwerking met Prelum brengt diverse opleidingsmogelijkheden voor zorgdisciplines binnen handbereik voor onze leden. Prelum biedt PPZ-leden een aantrekkelijke korting op hun uitgebreide aanbod aan vervolgopleidingen.

Lees meer

TrueSim

Een samenwerking op verzoek van de PPZ-expertgroep Slimme Brillen omdat meerdere leden werken met TrueSim's software.

Lees meer