Skip to content
Menu

Eerste resultaten marktnavigatie tools werkplekleren beschikbaar

Leden van Profportaal Zorg (PPZ) hebben meerdere digitale tools genoemd die zijn graag onderzocht zien. De expertgroep heeft hieruit een selectie gemaakt. De resultaten van de eerste twee zijn nu beschikbaar.

nieuws

In navolging op de marktnavigatie voor digitale leerplatformen , heeft onze expertgroep werkplekleren een onderzoek uitgevoerd naar tools die werkplekleren ondersteunen.

Leden van Profportaal Zorg (PPZ) hebben meerdere digitale tools genoemd die zijn graag onderzocht zien. De expertgroep heeft hieruit een selectie gemaakt van de eerste twee zijn de resultaten nu beschikbaar voor onze leden. De marktnavigatie bestond uit gesprekken met de levernaciers en het bekijken van de tool. Dit heeft geleid tot infographics waarin je in één oogopslag de voor- en nadelen van het product kunt zien. Ook zijn er door de leveranciers uitgebreider vragenlijsten opgeleverd voor meer informatie. De marktnavigatie wordt nog aangevuld met gebrukkersreviews.
Binnenkort worden er nog drie tools aan toegevoegd aan het overzicht.

Hierdoor beschikken de PPZ-leden over een overzicht van mogelijke tools, uitgebreide inhoudelijke informatie en ervaringen waarmee zij geholpen zijn bij het maken van een passende keuze voor de eigen organisatie.